Chorvatská Online eCommerce Affiliate Conference | VIVnetworks.com
+420 734 447 050 (po–pá: 8:30–17:30)
VIVnetworks

Chorvatská Online eCommerce Affiliate Conference

HR konference

Za účelem posílení ecommerce podnikání v regionu bývalé Jugoslávie vás srdečně zveme na naši Online eCommerce Affiliate Conferenci, kde uslyšíte zajímavé zkušenosti ze světa eCommerce. Přihlásit se můžete ZDE.

Kdy: čtvrtek 3.3.2022

Čas: 10:00 – 12:00

Kde: online

Jazyk: chorvatština

Cena: zdarma

Sledovat konferenci můžete zde.

Velký význam pro naši společnost VIVnetworks.com má region bývalé Jugoslávie. Rychlý růst tohoto ecommerce trhu je patrný a těšíme se, že odtud budeme mít v portfoliu několik předních klientů a také na to, že na tomto trhu aktivně působí několik našich manažerů.

Jsme nesmírně rádi, že přední odborníci v čele s eCommerce Croatia Association zareagovali na naše pozvání a ukázali velkou připravenost prezentovat účastníkům konference své zkušenosti s eCommerce.

Program konference:

  • Marina Kostková, Business Development Manager (VIVnetworks.com): Kdo je to affiliate partner? Přínos pro e-shopy a publisher.
  • Marcel Majsan, prezident eCommerce Croatia Association a majitel webshopu survivalkit.hr (eCommerce Croatia Association): eCommerce Croatia Association – Jak zvýšit důvěru vůči vašemu e-shopu?
  • Tjaša Langerholc, specialista na rozvoj marketingových kanálů (Sensilab Europe): Affiliate marketing jako nový (i ne úplně nový) způsob propagace v Sensilabu.
  • Mislav Odák, CEO (Collegium): Publisher Experience Collegium.
  • Lovro Mršić, zakladatel Collab Cart: Nový trend a standard eCommerce, Collab Cart

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

The website is operated by webon.cz