Topizbor.ba affiliate program | VIVnetworks.com
+420 734 447 050 (Mon - Fri: 8:30–17:30)
Affiliate program

Topizbor.ba

Electro

About advertiser

Top izbor je internet prodavnica osnovana u aprilu 2018. godine, koja nudi širok asortiman bijele tehnike, računarske opreme, malih kućanskih aparata, opreme za dvorište, uređaja za grijanje i hlađenje, štampača i tonera. Tokom 2019. godine Top izbor stiče veliku prepoznatljivost i povjerenje među kupcima kao najveći prodavac čuvenog Smederevca (MBS štednjaka), peći na pelet, Brother štampača i potrošnih materijala za sve štampače i kopir aparate. Zahvaljujući konstantnom širenju, od osnivanja do danas, u našoj ponudi se nalazi oko 40 brendova različitih kategorija (Gorenje, Beko, Tesla, VOX, Samsung, LG, Brother, MBS, Alfa Plam, Villager, AGM, Philips, Grunding…) sa preko 2500 artikala.

Naš tim čine mladi, energični i talentovani ljudi koji neprekidno osluškuju zahtjeve i želje potrošača, te u skladu sa njima nastoje da obave posao u što kraćem roku i uz vrhunski kvalitet.

Top izbor nudi i različite pogodnosti prilikom kupovine kao što su brza i besplatna dostava, besplatna korisnička podrška, velika mreža servisa za većinu brendova, garancije na uređaje, besplatna zamjena u slučaju kvara i pomoć pri kupovini. Samo tri klika do novog uređaja – S ciljem što jednostavnije kupovine, naš sajt Vam omogućava da putem kvalitetnih i tačnih opisa i slika proizvoda, kao i njihovog detaljnog filtriranja po karakteristikama, lako napravite svoj izbor.

Uslovi programa:

  • provizija 2%
  • 30 dana cookies
  • SEM na marki nije dozvoljen

 

 

Program conditions

Commissions: 2 % SEM:
Lenght of cookies: 30 days SEM on the brand:
XML feed: Coupon websites:
S2S tracking: Cashbacks:
Custom creatives: Redirect url:

Mezoni

The website is operated by webon.cz