Kytary Europe affiliate program | VIVnetworks.com
+420 734 447 050 (Mon - Fri: 8:30–17:30)
Affiliate program

Kytary Europe

Movies, books, games

About advertiser

Kytary.nl verkoopt muziekinstrumenten en geluidstechniek.

Wij zijn gek op muziek en alles wat daarmee samenhangt. Die passie delen we met onze klanten in 13 Europese landen. Wij zijn als sinds 2000 op de markt en hebben sindsdien verschillende prestigieuze prijzen gewonnen. Bij Kytary.nl krijg je uitstekende service die je muziek naar een hoger niveau tilt, of je nu beginner bent of professioneel muzikant. 

Wij zijn gespecialiseerd in gitaren, basgitaren, drumstellen, keyboards, dj-techniek en andere muziekinstrumenten en toebehoren. Ook bevat ons assortiment blaas- en snaarinstrumenten, apparatuur voor opnamestudio’s, geluidsapparatuur voor concerten en uitrusting voor oefenruimtes.

De toename van het verkeer naar onze webshop ging hand in hand met de groei van het merk Kytary. In 2015 werd een grote expansie naar het buitenland in gang gezet. In 2018 namen we een ingrijpende beslissing, namelijk om de mooiste en grootste muziekwinkel van Tsjechië te openen in Praag. Hier bevindt zich onder één dak een enorm logistiek centrum dat bestellingen vanuit heel Europa verwerkt, en een prachtige, ruime winkel verdeeld over twee verdiepingen, waar je kunt kiezen uit duizenden muziekinstrumenten van Tsjechische en wereldproducenten.

 

Programma voorwaarden:

  • Commissie: tot 6,2 %
  • Levensduur van cookies: 14 dagen
  • SEM op merk is niet toegestaan.

 

Program conditions

Commissions: tot 6,2 % SEM:
Lenght of cookies: 14 days SEM on the brand:
XML feed: Coupon websites:
S2S tracking: Cashbacks:
Custom creatives: Redirect url:

Mezoni

The website is operated by webon.cz