Bodyworld Europe affiliate program | VIVnetworks.com
+420 734 447 050 (Mon - Fri: 8:30–17:30)
Affiliate program

Bodyworld Europe

Sport

About advertiser

BodyWorld je hitro rastoče podjetje, ki se osredotoča na potrebe športnikov in ljudi, ki si prizadevajo za zdrav življenjski slog in aktivno življenje.

Glavna sestavina našega portfelja je široka paleta športne prehrane, vključno s proteini, aminokislinami, maščobnimi gorilniki, napitki pred vadbo, kreatini, gainerji, mešanicami za regeneracijo, športnimi napitki in še več.

Za podporo zdravju in vitalnemu življenjskemu slogu lahko kupci izbirajo med različnimi vitamini, minerali, zdravimi živili, izdelki za dobro počutje, oreščkovimi kremami, nizkokaloričnimi obroki, mešanicami za zajtrk, kašami, žiti, alternativnimi sladili in številnimi drugimi izdelki.

Osredotočamo se tudi na opremo za fitnes, dodatke in pripomočke za vadbo, ki ljudem omogočajo učinkovitejšo vadbo in doseganje želenih ciljev.
Nazadnje ponujamo oblačila, ki so primerna tako za vadbo kot za vsakodnevno nošenje.

Naša ponudba, ki obsega več kot 120 blagovnih znamk, je ena najobsežnejših na evropskem trgu. Sestavljen je skrbno ter upošteva kakovost in funkcionalnost izdelkov, ki ustrezajo najvišjim standardom.

Glavna prednost za naše stranke je naša podpora, kjer usposobljeni strokovnjaki v 24 urah od zahteve odgovorijo na vsa vprašanja, povezana z zdravjem, športom, izdelki in naročili.

Pogoji programa:

  • Vračilo denarja: 1,5 % za obstoječe stranke (4 % za blagovno znamko BodyWorld), 7 % za nove stranke (8 % za blagovno znamko BodyWorld)
  • Kupon: 1: Za obstoječe stranke: 1,5 % (3 % za blagovno znamko BodyWorld), 6 % za nove stranke (6 % za blagovno znamko Bodyworld).
  • Privzeto: 7 % za nove/obstoječe stranke (10 % za blagovno znamko BodyWorld)
  • 7-dnevno trajanje piškotka
  • SEM na blagovni znamki ni dovoljeno.

 

Program conditions

Commissions: 1,5 - 10 % SEM:
Lenght of cookies: 7 days SEM on the brand:
XML feed: Coupon websites:
S2S tracking: Cashbacks:
Custom creatives: Redirect url:

Mezoni

The website is operated by webon.cz