Agatinsvet.si (Agatinsvet Europe) affiliate program | VIVnetworks.com
+420 734 447 050 (Mon - Fri: 8:30–17:30)
Affiliate program

Agatinsvet.si (Agatinsvet Europe)

Movies, books, games, Ostatní

About advertiser

Agatin svet prinaša največjo izbiro ustvarjalnih igrač. Staršem že 15 let pomagamo pri razvoju in ustvarjalni zabavi njihovih otrok. Lahko se zanesejo, da jim Agatin svet ponuja le kakovostne, preverjene in varne igre in igrače, ki so okolju prijazne. Podpiramo mlade lokalne blagovne znamke in za svojo ponudbo izbiramo le smiselne in koristne igrače in komplete. Šolarji bodo našli zelo lepe in praktične šolske torbe in nahrbtnike, ki bodo podpirali zdravo rast njihovih hrbtov in jim zaradi svoje kakovosti zanesljivo služili več let.

Ponosni smo, da lahko v naši ponudbi predstavimo domiselne igre in ustvarjalne igrače priznanih blagovnih znamk, kot so Djeco, Janod, HABA, Lilliputiens, Brio, SmartMax, Maped itd., ter šolske potrebščine Ergobag, Step by Step, Boll in Topgal.

Smo neposredni uvoznik številnih teh blagovnih znamk in vsa naročila takoj odpremimo iz lastnega sodobnega skladišča. Imamo certifikat Trusted shops. Staršem pomagamo tudi z uporabno vsebino iz našega obsežnega bloga, otroci pa v vsakem paketu dobijo majhna darila iz naše delavnice.

Programski pogoji:

  • provizije 10 %
  • dolžina piškotkov: 30 dni
  • Ni omogočeno: SEM on brand

Tracking:

  • S2S: DA
  • Universal tag: DA

 

Program conditions

Commissions: 10 % SEM:
Lenght of cookies: 30 days SEM on the brand:
XML feed: Coupon websites:
S2S tracking: Cashbacks:
Custom creatives: Redirect url:

Mezoni

The website is operated by webon.cz