CCC.eu/si affiliate program | VIVnetworks.com
+420 734 447 050 (Mon - Fri: 8:30–17:30)
Affiliate program

CCC.eu/si

Fashion

About advertiser

CCC je eden vodilnih na maloprodajnem trgu in eden največjih proizvajalcev obutve na Poljskem. CCC ima v lasti več kot 1.242 prodajnih mest po vsem svetu in se nenehno razvija z odpiranjem novih. V CCC boste našli edinstvene kolekcije ženskih, moških in otroških čevljev. Poleg tega pa lahko najdete tudi modne dodatke, usnjene izdelke, torbe in potovalne kovčke.

Naročite iz udobja svojega doma preko spleta, kjer imate možnost brezplačnega in enostavnega vračila. Izbirate lahko med blagovnimi znamkami, kot so Lasocki, Jenny Fairy, DeeZee, Sprandi, New Balance, Puma, Reebok, Adidas in še in še.

 

Pogoji programa:

  • 10% provizije
  • 10-dnevni piškotek
  • Prepovedane dejavnosti: SEM, ponovno ciljanje po e -pošti, iskanje, ponovno ciljanje

 

 

EN:

CCC is one of the largest manufacturers and leaders in the retail of footwear in Poland. The group has 1242 stores located in shopping centers and is constantly evolving by opening new ones. In SSS you will find unique collections of men’s, women’s and children’s shoes, accessories, leather goods, bags, and suitcases.

Order conveniently online and take advantage of easy and free returns. Choose from brands such as: Lasocki, Jenny Fairy, DeeZee, Sprandi, New Balance, Puma, Reebok, Adidas and more.

 

Program terms:

  • 10% commission
  • 10 days cookies lifetime
  • Prohibited Activities: SEM, email retargeting, prospecting, retargeting

 

Program conditions

Commissions: 10 % SEM:
Lenght of cookies: 10 days SEM on the brand:
XML feed: Coupon websites:
S2S tracking: Cashbacks:
Custom creatives: Redirect url:

Mezoni

The website is operated by webon.cz