8a.si (8a global) affiliate program | VIVnetworks.com
+420 734 447 050 (Mon - Fri: 8:30–17:30)
Affiliate program

8a.si (8a global)

Fashion

About advertiser

Ustanovljeni smo bili, da bi olajšali življenje ljubiteljem gora, plezalnim navdušencem, popotnikom in raziskovalcem. Vse tiste, ki ne morejo sedeti pri miru in se vrniti domov samo zato, da bi spet zamudili svoje potovanje.

Trgovina 8a.si ponuja široko paleto opreme, povezane z gorskimi odpravami – tako povsem pohodniškimi, kjer hodite po znanih poteh in počivate v klimatskih zavetiščih, kot tudi alpinističnimi. Tu boste našli vse, kar potrebujete za premagovanje novih poti, plezanje po skalah in gibanje izven utrjenih poti. Na našem spletnem mestu boste našli širok izbor termopreproge za na prostem – tako moške kot ženske – ter treking obutve vodilnih proizvajalcev. Osredotočamo se na kakovost.  Naša spletna trgovina ponuja vso opremo za ljubitelje potovanj, trekinga, plezanja in kampiranja. Vabimo vas, da podrobno pregledate ponudbo ter izkoristite naše akcije in razprodaje.

Obstoj spletne trgovine urejajo lastna pravila. Da bi se ob obisku spletne trgovine 8a.si počutili kot ob tradicionalnem nakupovanju, poskušamo izdelke prikazati takšne, kot so v resnici. Izdelujemo zelo natančne fotografije, pripravljamo natančne opise, jih merimo in tehtamo. Če ste v dvomih, odgovorimo na vsa vprašanja kupcev.

Programski pogoji:

  • Provizija 6%
  • Cookies 14 dni
  • SEM ni dovoljen

Tracking:

  • S2S: NE
  • Universal Tag: DA

 

Program conditions

Commissions: 6 % SEM:
Lenght of cookies: 14 days SEM on the brand:
XML feed: Coupon websites:
S2S tracking: Cashbacks:
Custom creatives: Redirect url:

Mezoni

The website is operated by webon.cz