Po-Pá 8-16:30

734 447 050

Ochrana osobních údajů

Našim hlavním cílem je být Vaším partnerem ve světě Affiliate marketingu. V tento moment bychom Vás také chtěli ubezpečit, že s Vašimi osobními údaji zacházíme s řádnou péčí, v souladu s platnými právními předpisy a samozřejmě je chráníme v maximální možné míře, která odpovídá technické úrovni dostupných prostředků.

Jsme společnost VIVnetworks.com s.r.o. (IČO: 28957733, Spisová značka C 155807 vedená u Městského soudu v Praze).

Vaše osobní údaje se ocitly v naší databázi na základě naší spolupráce v Affiliate marketingu. Pro zasílaní newsletterů je budeme využívat po dobu 3 let. Pracujeme s automatizovanou analýzou, díky které Vám můžeme nabídnout ten správný obsah.

Máte právo na přístup ke svým údajům, na vysvětlení, jakož i další práva, pokud se domníváte, že s Vašimi osobními údaji nepracujeme tak, jak jsme Vám řekli. Stačí se nás zeptat na konkrétní detaily.

Samozřejmě se můžete kdykoliv odhlásit v každé z našich rozesílek, požádat o odhlášení kontaktováním našeho DPO nebo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Pro jakékoliv další informace neváhejte prosím kontaktovat našeho Pověřence pro ochranu osobních údajů.
Kontaktujte naše DPO –  dpo@vivnetworks.com

Děkujeme, tým VIVnetworks.com

 

 

Affiliate blog VIVnetworks.com

ČSOB Pojišťovna je záruka výdělku!

Výhody proč propagovat ČSOB Pojišťovnu: Při prodeji produktu od ČSOB Pojišťovny získáte bezkonkurenční nejvyšší odměnu na trhu - 22 %. Pro klienty vždy máme připravené benefity tak, aby naše nabídka byla pro Vaše klienty zajímavá. V současné době nabízíme k sjednání pojištění poukaz v hodnotě 800 Kč do Mall.cz, k tomu nabízíme 20% slevu za online sjednání (platí také při sjednání skrze call centrum), dále nabízíme 20 % za bezeškodní průběh + 20 % klientům banky ČSOB.

Celý článek
Všechny články z blogu