Ochrana osobních údajů

Našim hlavním cílem je být Vaším partnerem ve světě Affiliate marketingu. V tento moment bychom Vás také chtěli ubezpečit, že s Vašimi osobními údaji zacházíme s řádnou péčí, v souladu s platnými právními předpisy a samozřejmě je chráníme v maximální možné míře, která odpovídá technické úrovni dostupných prostředků.

Jsme společnost VIVnetworks.com s.r.o. (IČO: 28957733, Spisová značka C 155807 vedená u Městského soudu v Praze).

Vaše osobní údaje se ocitly v naší databázi na základě naší spolupráce v Affiliate marketingu. Pro zasílaní newsletterů je budeme využívat po dobu 3 let. Pracujeme s automatizovanou analýzou, díky které Vám můžeme nabídnout ten správný obsah.

Máte právo na přístup ke svým údajům, na vysvětlení, jakož i další práva, pokud se domníváte, že s Vašimi osobními údaji nepracujeme tak, jak jsme Vám řekli. Stačí se nás zeptat na konkrétní detaily.

Samozřejmě se můžete kdykoliv odhlásit v každé z našich rozesílek, požádat o odhlášení kontaktováním našeho DPO nebo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Pro jakékoliv další informace neváhejte prosím kontaktovat našeho Pověřence pro ochranu osobních údajů.
Kontaktujte naše DPO –  dpo@vivnetworks.com

Děkujeme, tým VIVnetworks.com

 

 

Affiliate blog VIVnetworks.com

Affiliate kampaně zprostředkovaly e-shopům během Black Friday 2019 nákupy za téměř 160 milionů Kč

Předvánoční mánie jménem Black Friday se u nás v posledních letech pomalu stává tradicí, stejně jako online nakupování. Využitím správných online marketingových nástrojů mohou e-shopy znatelně navýšit své tržby. Jedním z těchto nástrojů je affiliate marketing - připravili jsme pro vás proto výsledky letošních Black Friday kampaní e-shopů, které jsou zapojeny v největší affiliate síti v CZ a SK.

Celý článek
Expanze do Maďarska, data-driven atribuce i fuck-upy na cestě k úspěšnému online podnikání - to byla 14. Affiliate konference

Proč má smysl expandovat s e-shopem právě do Maďarska, jak velká dřina je vybudovat kvalitní partnerský portál, jak spravedlivě ohodnotit affiliate partnery a jak ochránit vaše online projekty před propadem ve vyhledávačích? Na tyto a další otázky odpovídala letošní Affiliate konference, která i letos přinesla aktuální témata a inspiraci ze světa online podnikání a marketingu.

Celý článek
Všechny články z blogu