Ochrana osobních údajů

Našim hlavním cílem je být Vaším partnerem ve světě Affiliate marketingu. V tento moment bychom Vás také chtěli ubezpečit, že s Vašimi osobními údaji zacházíme s řádnou péčí, v souladu s platnými právními předpisy a samozřejmě je chráníme v maximální možné míře, která odpovídá technické úrovni dostupných prostředků.

Jsme společnost VIVnetworks.com s.r.o. (IČO: 28957733, Spisová značka C 155807 vedená u Městského soudu v Praze).

Vaše osobní údaje se ocitly v naší databázi na základě naší spolupráce v Affiliate marketingu. Pro zasílaní newsletterů je budeme využívat po dobu 3 let. Pracujeme s automatizovanou analýzou, díky které Vám můžeme nabídnout ten správný obsah.

Máte právo na přístup ke svým údajům, na vysvětlení, jakož i další práva, pokud se domníváte, že s Vašimi osobními údaji nepracujeme tak, jak jsme Vám řekli. Stačí se nás zeptat na konkrétní detaily.

Samozřejmě se můžete kdykoliv odhlásit v každé z našich rozesílek, požádat o odhlášení kontaktováním našeho DPO nebo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Pro jakékoliv další informace neváhejte prosím kontaktovat našeho Pověřence pro ochranu osobních údajů.
Kontaktujte naše DPO –  dpo@vivnetworks.com

Děkujeme, tým VIVnetworks.com

 

 

Affiliate blog VIVnetworks.com

Proč se vyplatilo být na Reshoperu 2019?

Ať už vlastníte e-shop a chcete, aby rostl, nebo podnikáte v e-commerce a zajímají vás možnosti spolupráce, tahle akce vás pohltí. My vystavovatelé pro to každoročně děláme maximum a letos jsme se navíc opět předvědčili, že osobní setkání i v online businessu nadále přináší obrovské výhody, zejména pak příležitost zabývat se důležitými oborovými tématy do hloubky. Za námi je Reshoper 2019, den plný inspirace, kvalitního networkingu a zajímavých (nejen) marketingových projektů. Jaké to bylo být jedním z vystavovatelů? A proč se vyplatilo zastavit se tu za týmem VIVnetworks.com?

Celý článek
Historický rekord v tržbách a téměř půl miliardy z affiliate marketingu - to byl konec roku 2018 v e-commerce

Obraty e-shopů u nás loni podle Asociace pro elektronickou komerci (APEK) meziročně vzrostly o 17% a dosáhly historicky rekordních částek. Poslední dva měsíce v roce byly opět ve znamení Black Friday a předvánoční nákupní mánie. Jak se tyto trendy odrazily ve výsledcích affiliate programů za listopad a prosinec 2018? Připravili jsme si pro vás krátký souhrn výsledků sítě VIVnetworks.com.

Celý článek
Všechny články z blogu