Ochrana osobních údajů

Našim hlavním cílem je být Vaším partnerem ve světe Affiliate marketingu. V tento moment bychom Vás také chtěli ubezpečit, že s Vašimi osobními údaji zacházíme s řádnou péčí, v souladu s platnými právními předpisy a samozřejmě je chráníme v maximální možné míře, která odpovídá technické úrovni dostupných prostředků.

Jsme společnost VIVnetworks.com s.r.o. (IČO: 28957733, Spisová značka C 155807 vedená u Městského soudu v Praze).

Vaše osobní údaje se ocitly v naší databázi na základě naší spolupráce v Affiliate marketingu. Pro zasílaní newsletterů je budeme využívat po dobu 3 let. Pracujeme s automatizovanou analýzou, díky které Vám můžeme nabídnout ten správný obsah.

Máte právo na přístup ke svým údajům, na vysvětlení, jakož i další práva, pokud se domníváte, že s Vašimi osobními údaji nepracujeme tak, jak jsme Vám řekli. Stačí se nám zeptat na konkrétní detaily.

Samozřejmě se můžete kdykoliv odhlásit v každé z našich rozesílek, požádat o odhlášení kontaktováním našeho DPO nebo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Pro jakékoliv další informace neváhejte prosím kontaktovat našeho Pověřence pro ochranu osobních údajů.
Kontaktujte naše DPO –  dpo@vivnetworks.com

Děkujeme, tým VIVnetworks.com

 

 

Affiliate blog VIVnetworks.com

Na 13. Affiliate konferenci se dozvíte, jak na expanzi do zahraničí, SEO a UX

Zajímá vás, jak můžete s vašimi online projekty úspěšně expandovat do zahraničí? Chcete se naučit, jak můžete k jejich vylepšení využít technické SEO a UX? Už 15.11. 2018 v Praze proběhne 13. Affiliate konference, kde k těmto tématům získáte potřebné odpovědi a užitečné tipy od těch nejvýznamnějších hráčů ze světa online marketingu a e-commerce u nás a na Slovensku.

Celý článek
Všechny články z blogu