Ochrana osobních údajů

Našim hlavním cílem je být Vaším partnerem ve světe Affiliate marketingu. V tento moment bychom Vás také chtěli ubezpečit, že s Vašimi osobními údaji zacházíme s řádnou péčí, v souladu s platnými právními předpisy a samozřejmě je chráníme v maximální možné míře, která odpovídá technické úrovni dostupných prostředků.

Jsme společnost VIVnetworks.com s.r.o. (IČO: 28957733, Spisová značka C 155807 vedená u Městského soudu v Praze).

Vaše osobní údaje se ocitly v naší databázi na základě naší spolupráce v Affiliate marketingu. Pro zasílaní newsletterů je budeme využívat po dobu 3 let. Pracujeme s automatizovanou analýzou, díky které Vám můžeme nabídnout ten správný obsah.

Máte právo na přístup ke svým údajům, na vysvětlení, jakož i další práva, pokud se domníváte, že s Vašimi osobními údaji nepracujeme tak, jak jsme Vám řekli. Stačí se nám zeptat na konkrétní detaily.

Samozřejmě se můžete kdykoliv odhlásit v každé z našich rozesílek, požádat o odhlášení kontaktováním našeho DPO nebo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Pro jakékoliv další informace neváhejte prosím kontaktovat našeho Pověřence pro ochranu osobních údajů.
Kontaktujte naše DPO –  dpo@vivnetworks.com

Děkujeme, tým VIVnetworks.com

 

 

Affiliate blog VIVnetworks.com

Špičky online marketingu a e-commerce ovládly 13. Affiliate konferenci a představily poslední trendy

Účinkující 13. ročníku Affiliate konference se shodli, že východ Evropy ukrývá obrovský potenciál pro rozvoj online obchodu a právě teď jsme na prahu ideální příležitosti. Specialisté na SEO představili do hloubky trendy ve vyhledávání, novinky od Googlu i filtrace. Nechyběl praktický vhled do UX a testování a užitečné rady, jak vylepšit svůj e-shop pomocí affiliate programů. Vyhlášení Affiliate projekt roku přineslo překvapující výsledky a návštěvníci ocenili praktičnost a detailní analýzy přednášejících. Jaké konkrétní know-how tedy konference přinesla?

Celý článek
„Právě teď je ideální možnost vstoupit na rumunský trh,“ říká Alexandr Jeleascov ze společnosti Coletaria.ro

Má na svém svědomí expanzi Zásilkovny do Rumunska (Coletaria.ro). Z Bukurešti nyní koordinuje expanzi e-shopů ze střední a západní Evropy do východní a naopak. Coletaria.ro jako člen skupiny Paketa Group se svojí logistickou e-commerce platformou rozšířili své služby například i na Slovensko, do Polska a Maďarska a v blízké budoucnosti plánují expandovat do všech 28 států EU. Alexandr tvrdí, že právě teď je ideální možnost vstoupit na rumunský trh a dostat se do povědomí rumunských zákazníků. Pár tipů, jak toho dosáhnout, nám prozradil v našem rozhovoru. Detailněji o tom přednese na 13. Affiliate konferenci.

Celý článek
Všechny články z blogu