Ochrana osobních údajů

Našim hlavním cílem je být Vaším partnerem ve světě Affiliate marketingu. V tento moment bychom Vás také chtěli ubezpečit, že s Vašimi osobními údaji zacházíme s řádnou péčí, v souladu s platnými právními předpisy a samozřejmě je chráníme v maximální možné míře, která odpovídá technické úrovni dostupných prostředků.

Jsme společnost VIVnetworks.com s.r.o. (IČO: 28957733, Spisová značka C 155807 vedená u Městského soudu v Praze).

Vaše osobní údaje se ocitly v naší databázi na základě naší spolupráce v Affiliate marketingu. Pro zasílaní newsletterů je budeme využívat po dobu 3 let. Pracujeme s automatizovanou analýzou, díky které Vám můžeme nabídnout ten správný obsah.

Máte právo na přístup ke svým údajům, na vysvětlení, jakož i další práva, pokud se domníváte, že s Vašimi osobními údaji nepracujeme tak, jak jsme Vám řekli. Stačí se nás zeptat na konkrétní detaily.

Samozřejmě se můžete kdykoliv odhlásit v každé z našich rozesílek, požádat o odhlášení kontaktováním našeho DPO nebo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Pro jakékoliv další informace neváhejte prosím kontaktovat našeho Pověřence pro ochranu osobních údajů.
Kontaktujte naše DPO –  dpo@vivnetworks.com

Děkujeme, tým VIVnetworks.com

 

 

Affiliate blog VIVnetworks.com

3 tipy, jak účinně využívat CJ ke zvyšování výkonu affiliate programu

Umíte analyzovat své affiliate programy v CJ? Víte, kolik času vám ušetří plánování kampaní přes nový nástroj CJ Placements nebo proč je důležité mít promyšlenou provizní strategii? Tyto otázky probíráme s našimi inzerenty v rámci Affiliate workshopu Jak naplno využívat potenciál CJ, na kterém představujeme nové nástroje technologie CJ a možnosti, jak s jejich pomocí výrazně zlepšit výkon affiliate programů. Workshop v současnosti pravidelně opakujeme, ale pokud se ho nemůžete zúčastnit osobně, přinášíme vám v článku alespoň 3 základní tipy pro úspěšnou práci se CJ nástroji pro inzerenty.

Celý článek
Všechny články z blogu