Ochrana osobních údajů

Našim hlavním cílem je být Vaším partnerem ve světě Affiliate marketingu. V tento moment bychom Vás také chtěli ubezpečit, že s Vašimi osobními údaji zacházíme s řádnou péčí, v souladu s platnými právními předpisy a samozřejmě je chráníme v maximální možné míře, která odpovídá technické úrovni dostupných prostředků.

Jsme společnost VIVnetworks.com s.r.o. (IČO: 28957733, Spisová značka C 155807 vedená u Městského soudu v Praze).

Vaše osobní údaje se ocitly v naší databázi na základě naší spolupráce v Affiliate marketingu. Pro zasílaní newsletterů je budeme využívat po dobu 3 let. Pracujeme s automatizovanou analýzou, díky které Vám můžeme nabídnout ten správný obsah.

Máte právo na přístup ke svým údajům, na vysvětlení, jakož i další práva, pokud se domníváte, že s Vašimi osobními údaji nepracujeme tak, jak jsme Vám řekli. Stačí se nás zeptat na konkrétní detaily.

Samozřejmě se můžete kdykoliv odhlásit v každé z našich rozesílek, požádat o odhlášení kontaktováním našeho DPO nebo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Pro jakékoliv další informace neváhejte prosím kontaktovat našeho Pověřence pro ochranu osobních údajů.
Kontaktujte naše DPO –  dpo@vivnetworks.com

Děkujeme, tým VIVnetworks.com

 

 

Affiliate blog VIVnetworks.com

„V SEO bývají problémy na první pohled neviditelné, firmy je často odhalí až když je pozdě,“ říká Ján Januška

Mnoho českých a slovenských firem se podle něj obrací na SEO specialistu až v momentě, kdy je pro ně pozdě. V SEO údajně bývají chyby na první pohled neviditelné, firmy za ně ale platí výrazným propadem ve vyhledávání. Co je třeba si pohlídat, aby se Google stal spojencem vašeho online podnikání a nikoliv vaším nepřítelem? Na to nám na 5. Affiliate konferenci odpoví Ján Januška, který před časem založil startup Spotibo, mezinárodní agenturu pro technické SEO.

Celý článek
„Na globální trendy nejsme připraveni, v Česku a na Slovensku ještě stále chybí základní osvěta,” říká zakladatelka UX agentury

Zakladatelka UX agentury Consella Daniela Holá nastartovala svoji kariéru v Petit Press a v Ringier Axel Springer. UX se věnuje už 8 let a dnes má na kontě desítky uživatelských testování a stovky hodin analýz výzkumů. Na Affiliate konferenci v Bratislavě promluví o tom, proč je UX testování pro firmy tak důležité. V rozhovoru nám prozradila, v čem majitelé webů nejčastěji chybují a jaká je podle ní nejbližší budoucnost UX u nás a na Slovensku.

Celý článek
Všechny články z blogu