Ochrana osobních údajů

Našim hlavním cílem je být Vaším partnerem ve světě Affiliate marketingu. V tento moment bychom Vás také chtěli ubezpečit, že s Vašimi osobními údaji zacházíme s řádnou péčí, v souladu s platnými právními předpisy a samozřejmě je chráníme v maximální možné míře, která odpovídá technické úrovni dostupných prostředků.

Jsme společnost VIVnetworks.com s.r.o. (IČO: 28957733, Spisová značka C 155807 vedená u Městského soudu v Praze).

Vaše osobní údaje se ocitly v naší databázi na základě naší spolupráce v Affiliate marketingu. Pro zasílaní newsletterů je budeme využívat po dobu 3 let. Pracujeme s automatizovanou analýzou, díky které Vám můžeme nabídnout ten správný obsah.

Máte právo na přístup ke svým údajům, na vysvětlení, jakož i další práva, pokud se domníváte, že s Vašimi osobními údaji nepracujeme tak, jak jsme Vám řekli. Stačí se nás zeptat na konkrétní detaily.

Samozřejmě se můžete kdykoliv odhlásit v každé z našich rozesílek, požádat o odhlášení kontaktováním našeho DPO nebo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Pro jakékoliv další informace neváhejte prosím kontaktovat našeho Pověřence pro ochranu osobních údajů.
Kontaktujte naše DPO –  dpo@vivnetworks.com

Děkujeme, tým VIVnetworks.com

 

 

Affiliate blog VIVnetworks.com

„Češi a Slováci jsou odvážní a podnikaví, potenciál maďarského trhu je pro ně obrovský,“ tvrdí Marianna Pajda

Marianna Pajda řídí logistickou firmu Csomagküldő.hu (člen Packeta Group, do které spadá i Zasilkovna.cz) a poskytuje odborné poradenství maďarským e-shopům při expanzi do zahraničí. Csomagküldő.hu se díky schopnostem jejího týmu za 4 roky působení blíží k 1 milionu zpracovaných zásilek a meziročně roste o stovky procent. Odbornice na maďarský e-commerce trh na 14. Affiliate konferenci prozradí, na co je třeba se zaměřit, pokud se rozhodujete pro online expanzi do Maďarska.

Celý článek
„S tímom ľudí projekt vždy posuniete ďalej ako s 'one man show',“ říká zakladatel Kombo.sk

V online marketingu se pohybuje od roku 2011 a před dvěma lety založil portál Kombo.sk, který je dnes jedním z nejúspěšnějších affiliate portálů na Slovensku. Na 14. Affiliate konferenci Peter Chodelka prozradí, jak lze vybudovat silnou značku a dosáhnout úspěchu za relativně krátkou dobu. Na rozběhnutí affiliate projektu je podle něj ještě stále vhodný čas, proto jsme se ho zeptali, jaké principy jsou podle něj pro úspěch v affiliate klíčové.

Celý článek
Všechny články z blogu