Powerlogy Europe affiliate program | VIVnetworks.com
+420 734 447 050 (po–pá: 8:30–17:30)
Affilate program

Powerlogy Europe

Stravování

O inzerentovi

Náš přístup je zakódován v chuti být neustále o něco lepší a realizovat vlastní potenciál naplněného života. Vyvíjíme funkční produkty originální a čisté chuti.

Pomocí Powerlogy produktů chceme ukázat, že méně je často více. Kvalita a čisté složení produktu nebo i celé životosprávy je pro nás důležitější než kvantita. Vyvíjíme proto vlastní receptury podle našich přísných standardů kvality. Na trh přinášíme produkty specifické originální, čistou chutí, ale také s funkční energií, která zdravě zasytí a na kterou se dá spolehnout.

Navíc naše produkty neobsahují ani lepek, laktózu či sóju, a jsou tak vhodné i pro různé specifické skupiny, jako jsou low-carb, paleo, vegetariáni, či dokonce vegani a vyznavači ketogenické diety.

POWERLOGY produkty nepreferují žádný konkrétní výživový směr. I proto chutnají všem bez ohledu na to, zda jste všežravec, paleožrout, vegetarián, vegan, bezlepkáč nebo jen fungujete bez mléka.

POWERLOGY produkty jsou tak pro všechny, ale ocení je zejména ženy, muži, rodiče, sportovci, podnikatelé, manažeři, kreativci či studenti, kteří hledají 100% kvalitu a originální chuť bez kompromisů ve složení pro podporu aktivního a produktivního životního stylu.

Věříme, že POWERLOGY produkty vám už i v malém množství poskytnou vysokou přidanou hodnotu a díky plné chuti vám dodají zdravou energii každý den.

Podmínky programu:

  • provize 7,5%
  • cookies 30 dní
  • SEM na brand a PPC není povolen

Tracking:

  • S2S: ANO
  • Universal tag: ANO

 

Podmínky affiliate programu

Provize: 7,5 % SEM:
Délka cookies: 30 dní SEM na brand:
XML Feed: Slevové portály:
S2S tracking: Cashback portály:
Vlastní kreativy: Přesměrování domény:

Mezoni

The website is operated by webon.cz